Menu

Gallery Untitled

 

 

In een prachtig oud schoolgebouw aan de Koningsveldestraat 14 in Rotterdam Noord zit het vol met creatieve geesten. Laat na het galeriebezoek de kunst even op je inwerken tijdens een bezoek aan inpandig restaurant De Kok & De Tuinman. De Kok serveert heerlijke huisgemaakte taart, lunch en ontbijt (samengesteld met streekproducten).

Lenny Oosterwijk begon in 2011 op de begane grond van zijn woning in Rotterdam Gallery Untitled. Hij is art director (van o.a. RAILS) en fotograaf (hij won de Zilveren Camera portret in 2016). Al snel deed Gallery Untitled mee aan diverse kunstbeurzen in binnen- en buitenland. Samen met zijn galerista’s Lisa Diederik, Iris Bergman en Sanne Jacobs wist Lenny Oosterwijk van Gallery Untitled een zeer succesvolle galerie te maken. Door optredens tijdens tentoonstellingen van bekende schrijvers en muzikanten zoals Wilfried de Jong, Loes Luca, Hugo Borst, Elfie Tromp, Ntjam Rosie en David van Reybrouck is Gallery Untitled inmiddels een begrip in Rotterdam geworden.

Je bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen in deze unieke ruimte aan de Koningsveldestraat nummer 14. Gallery Untitled is elke vrijdag en zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 en op de resterende dagen op afspraak te bezoeken.

Kunstenaars van Gallery Untitled zijn oa Carlijn Kingma, Sander Buijk, Raoul Deleo, REM Atelier, Johan Kleinjan, Peter Bastiaanssen, Pepijn van den Nieuwendijk en Lenny Oosterwijk.

Contact:
Koningsveldestraat 14
3037 VS Rotterdam
info@untitled2011.com
T+31 (0) 651426758
www.untitled2011.com
Stand 19

Kunstenaars

Lenny Oosterwijk

Lenny Oosterwijk

Sander Buijk

Sander Buijk